|
Csevegő
|
|
| Black | Dátum: Szombat, 2012-09-01, 0:18 AM | Üzenet # 1 |
 Magányos farkas
Csoport: Főadminisztrátor
Üzenetek: 125
Állapot: Offline
| Itt cseveghettek kedvetekre.
Ölj, ha élni akarsz!
|
| |
|
|
| Black | Dátum: Szombat, 2012-09-29, 1:43 PM | Üzenet # 2 |
 Magányos farkas
| Ez így van! A weboldalon egyre jobban alakulnak a dolgok. Egyre több minden elérhető, és egyre biztonságosabb, és kényelmesebb minden. Szerencsére...
Ölj, ha élni akarsz!
|
| |
|
|
| Black | Dátum: Vasárnap, 2012-09-30, 6:09 PM | Üzenet # 3 |
 Magányos farkas
| Hogy vagytok klántagok?
Ölj, ha élni akarsz!
|
| |
|
|
| Exkali | Dátum: Kedd, 2012-10-16, 9:46 PM | Üzenet # 4 |
 R3dSt4r#1 :3
Üzenetek: 26
| Quote (Black) Hogy vagytok klántagok? Klán tagok én vagyok a góré XD
|
| |
|
|
| Black | Dátum: Szerda, 2012-10-31, 6:11 PM | Üzenet # 5 |
 Magányos farkas
| Igen, tudjuk Exkali. De amúgy meg: JÓÓÓVAN' Exkali!
Ölj, ha élni akarsz!
|
| |
|
|
| Black | Dátum: Szerda, 2012-10-31, 9:05 PM | Üzenet # 6 |
 Magányos farkas
| GenoGAME66, jó lett a profilképed. Paint-el csináltad? Te! Paint mester.
Ölj, ha élni akarsz!
|
| |
|
|
| Black | Dátum: Vasárnap, 2012-12-09, 9:33 PM | Üzenet # 7 |
 Magányos farkas
| A Call of Duty 4 szerverünk már nincs meg bizonyos okok miatt. Le írom, hogy mely okok miatt lettünk kitéve. Szóltak az üzemeltetőnek az adminok miatt, hogy mindenkit ki rugdostunk, meg folyton csesztettük a pályákat, meg ilyenek. Mivel én semmi rosszat nem csináltam, és szabályosan csak a wallhackareket, és az aimhackereket bannoltam ki, és soha nem rúgtam ki senkit, így két ember maradt hátra! RazEr, és Exkali! Mivel Exkali alig ha szokott foglalkozni a CoD4 szerverrel, és talán egyszer lépett fel adminba, akkor is csak a konzolba írt, így minden bűn áthárul RazEr (volt admin) úrra. Én igazából nem fogom érte b***ogatni, se leszólni, se több. Engem a hír szombaton eléggé elszomorított, és hát sajnos ez van. Nem tudunk mit tenni. Ha szabályosan vezettük volna a szervert, és nem lenne a sok panasz a hülyeségeink miatt, akkor régen nem itt tartanánk.
Egyszóval: köszönök mindent!
Sziasztok!
Ölj, ha élni akarsz!
|
| |
|
|
| Black | Dátum: Péntek, 2013-01-04, 8:34 PM | Üzenet # 8 |
 Magányos farkas
| Exkali, benne vagy jövő héten egy kis forgatásban? Mert eléggé el kéne már kezdenünk az egészet. Borzasztóan le vagyunk maradva.
Ölj, ha élni akarsz!
|
| |
|
|
| Exkali | Dátum: Kedd, 2013-01-15, 8:31 PM | Üzenet # 9 |
| hmhmhm ....
|
| |
|
|
| Black | Dátum: Csütörtök, 2013-01-24, 9:48 PM | Üzenet # 10 |
 Magányos farkas
| Mi a probléma? Csak nem rossz húsba harapott a nagyságos úr? Egyébként nem tudod, hogy akkor tagja lehetek -e The West -en a városnak, vagy sem? Mert ugye mondtad, hogy lehet. De nekem ez most nem sokat jelent, mert azóta már egy jó nap el telt.
Ölj, ha élni akarsz!
|
| |
|
|
| Black | Dátum: Hétfő, 2013-01-28, 8:34 PM | Üzenet # 11 |
 Magányos farkas
| Exkali, mond el nekem, hogy ennek a hatalmas marha pink témának mi a jó élet értelme van? A másik az, hogy kevered a rangokat. Amit te át váltottál az nem a valóságos klán rang. Az a fórum rang, te észkombájn! Azt az üzenetek után kapod, és a rendszer maga adja. De most felborítottad a pontszámláló rendszert a profilodon. ENNYI! VÉGE! KÉSZ!
Ölj, ha élni akarsz!
|
| |
|
|
| Black | Dátum: Kedd, 2013-01-29, 12:55 PM | Üzenet # 12 |
 Magányos farkas
| Exkali, marha jó lett a profilképed! Egyébként ajánlom mindenkinek, hogy ki próbálja ezt a játékot, mert nagyon jól sikerült: http://watclan.ucoz.com/index/kattintos_jatek/0-35
Ölj, ha élni akarsz!
|
| |
|
|
| Exkali | Dátum: Hétfő, 2013-02-04, 0:59 AM | Üzenet # 13 |
| Idézet (Black) Exkali, mond el nekem, hogy ennek a hatalmas marha pink témának mi a jó élet értelme van? A másik az, hogy kevered a rangokat. Amit te át váltottál az nem a valóságos klán rang. Az a fórum rang, te észkombájn! Azt az üzenetek után kapod, és a rendszer maga adja. De most felborítottad a pontszámláló rendszert a profilodon. ENNYI! VÉGE! KÉSZ!
Black !!! Ez már egyszer meg beszéltünk
|
| |
|
|
| Black | Dátum: Péntek, 2013-02-08, 8:57 PM | Üzenet # 14 |
 Magányos farkas
| Kedves Exkali! Most akkor nézd meg, hogy mikor írtam azt a hozzászólást, és utána mond, hogy már meg beszéltük. Azt még az előtt írtam, mint hogy meg beszéltük volna.
Ennyi, meg egy kalap száj.
Ölj, ha élni akarsz!
|
| |
|
|
| Black | Dátum: Péntek, 2013-06-21, 11:51 AM | Üzenet # 15 |
 Magányos farkas
| Exkali, jobban teszed ha egyszer végre benézel a vendégkönyvbe, mivel oda írkált néhány sort Mr. RazEr. Igazából ha nincs sok kedved benézni, akkor elmondom mindent összetéve, amit le írt.
Az első bejegyzésében le írja hogy ő mennyire szeretne újra klántag lenni, és meg is kér minket, hogy vegyük újra vissza. Én ebbe nem szólnék bele. Majd te eldöntöd. A második bejegyzésében leírta hogy inkább vissza vonja a kérelmet mert már bent van. Igazából nincs bent, úgyhogy ezt beszéld meg vele. A harmadik bejegyzésben ajánlgat egy jó kis játékot.
Néha kissé parasztosan, de attól még le írta. ;D
Ölj, ha élni akarsz!
|
| |
|
|