| Black | Dátum: Kedd, 2012-11-27, 3:16 PM | Üzenet # 1 |
 Magányos farkas
Csoport: Főadminisztrátor
Üzenetek: 125
Állapot: Offline
| Ez egy vélemény nyilvánításos téma. Írd le nekünk a véleményedet az új Medal of Honor-okról. Nehogy tömören. Olyan hosszan írhatod le, amilyen hosszan csak tudod.
Ölj, ha élni akarsz!
|
| |
|
|
| Black | Dátum: Kedd, 2012-11-27, 3:20 PM | Üzenet # 2 |
 Magányos farkas
| Gondoltam, ha egyenlőre csak én vagyok itt, akkor én leírom nektek a véleményemet. Semmi baj, ha majd közületek is írni fog valaki hasonló dolgokat, mint én. Itt a lényeg, hogy mindenkinek olvashassuk a véleményét, és ti is láthassátok a többiekét. Érdemes ki próbálni.
Na nézzük:
Én úgy vagyok vele, hogy nekem az újabb MoH játékok nem igazán jönnek be. Már tisztára afféle elcsépelt dolog az egész. Egy ember megy, és ledarál mindenkit, a társaink fenét se csinálnak. Magunkra vagyunk utalva. De ez még semmi. Ahogyan készítik az újabb Medal of Honor játékokat, az már szinte egy nagy koppintás. Egyszerűen kilestek pár dolgot a Battlefield 3, a Call of Duty, és egyéb játékokból, aztán bele csinálták szó szerint a Medal of Honor-ba. Én igazából el nem tudom képzelni, hogy ezt hogyan is képzelték. A régebbi Medal of Honor sem volt valami hű de nagy cucc, viszont azzal még egész jól el tudtam játszani, mert érdekes volt, meg egyedi. Meg volt a történet rendes rendje, az akciók menete, meg minden.
Röviden és tömören: Nem tetszik az új MoH!
Ölj, ha élni akarsz!
|
| |
|
|
| Black | Dátum: Csütörtök, 2013-01-31, 12:51 PM | Üzenet # 3 |
 Magányos farkas
| Új vélemény!
Az új MoH-ról vissza vonok mindent. A látszat erősen csal. Volt rá esélyem, hogy ki próbáljam, és egész klasszikus lett. Valójában üti a előző "elrontott" részeket.
Új ötletekkel, valósításokkal, és grafikával van fel szerelve. Valami szenzációs lett.
Ölj, ha élni akarsz!
|
| |
|
|