| Black | Dátum: Kedd, 2012-11-27, 3:28 PM | Üzenet # 1 |
 Magányos farkas
Csoport: Főadminisztrátor
Üzenetek: 125
Állapot: Offline
| Itt nagy lelkesedéssel leírhatjátok a véleményeteket a Call of Duty 4 -en belül játszó TTW klán szerveréről, és magáról az egyszerű, de nagyszerű klánról/klántagokról. Most kibeszéljük őket!!!
Ölj, ha élni akarsz!
|
| |
|
|
| Black | Dátum: Kedd, 2012-11-27, 3:33 PM | Üzenet # 2 |
 Magányos farkas
Csoport: Főadminisztrátor
Üzenetek: 125
Állapot: Offline
| A véleményem erről az egészről!
A TTW szerver beállításai tökéletesen meg vannak csinálva. Én jómagam rengeteget játszottam a szerverükön. A jelenlegi 99 óra Call of Duty 4-ből a háromnegyedét ott töltöttem. Tényleg jó. Ha érdekel a címe: Tropic Thunder Warriors
A klántagokról: Kane, Dave, AlexNate, éés.. hm.. a többiről nem sokat tudok. Na nézzük. Nekem az egészben az nem tetszik, hogy majdnem mindegyikük több klánban is játszik. Ez valamiért nem igazán jön be. Mindjárt regisztrálnak az oldalra, és úgy is írni fognak ide, vagy meg fognak haragudni, vagy tudom is én. Én azt szeretem egy klánban, ha összetartanak, kitartanak egymás mellett, és jól csinálják azt, amit csinálnak. A TTW igazából profi tagokból áll. Jól játszanak, és tudják, hogy mit csinálnak. Viszont nem tudom a weboldaluk címét, mert azt sem írták ki sehová. Azt sem tudom, hogy van -e weboldaluk.
Dave: Nagyon jó fej, de az utóbbi időben alig láttam. KANE: Egész jó admin, és a fejét is bírom. Igazából ő a fő góré az egészben. Legalább is én ezt vettem észre. AlexNate: Az ember, akit a legjobban bírok mindannyiuk közül. Ő tényleg nagyon jól játszik, és egész kedves. Jelenleg bent van a mi klánunkban is, de nem tudom, hogy mennyire gondolta komolyan.
Egyenlőre ennyi a másik háta mögött beszélésből.
Ölj, ha élni akarsz!
|
| |
|
|