| Black | Dátum: Vasárnap, 2012-12-16, 8:14 PM | Üzenet # 1 |
 Magányos farkas
Csoport: Főadminisztrátor
Üzenetek: 125
Állapot: Offline
| Sziasztok! Ide írjátok le a véleményetek erről az egész szerveres ügyről. Írjátok, hogy szerintetek hogyan kellett volna vezetni a szervert, mit nem szabadott volna csinálnunk, mit KELLETT volna csinálni, és hogy most mit tehetnénk saját szerver nélkül. Aki kifejtéses véleménye a legjobb lesz, az kapni fog egy jelvényt az új jelvények közül. Csak hajrá! Minél hosszabb, és érdekesebb legyen. A fogalmazás is jó legyen, és próbálj arra ügyelni, hogy minél kevesebb hibát ejtsél.
Ölj, ha élni akarsz!
|
| |
|
|
| Black | Dátum: Csütörtök, 2013-01-03, 11:10 AM | Üzenet # 2 |
 Magányos farkas
Csoport: Főadminisztrátor
Üzenetek: 125
| Üdv, láttam, hogy többen írtatok, de igazából egyik sem volt olyan bejegyzés, amely az egész ügyet kifejtette volna. Ez azért nem baj, mert azt kértem, hogy a saját véleményeteket írjátok le. Szóval minden rendben van.
Ám de most következzen az én betűseregnyi szövegem: Én igazából már az elejétől nagyon bírtam RazEr urat, és nagyon jól el lehetett vele beszélgetni. Azzal egyet értek, hogy nem kicsit önbíráskodó volt a szerveren, és saját szabályokat hozott be, amelyet az adminisztrátoroknak nem, de az átlag játékosoknak kötelező volt be tartani, mert ha nem tartották be, akkor ki rúgta őket. Értelmetlenül senkit nem tiltott ki az ég világon! Meg volt mindenre az ok, hogy kit miért tiltott ki. Az tény, hogy elég sok embert ki rúgott értelmetlenül. Egy nap el értünk odáig, hogy ez mind eljutott a főadminisztrátorig, de gondolta még nem szól érte, mert úgy is rendben lesz minden. Ám de az ütött az egész dolgon, mikor RazEr kitiltotta a tulajdonos fiát, és azzal együtt elrendezte a szerver és a klán sorsát. Ez volt a történet, és az én véleményem, hogy tényleg nem szabadott volna, és vigyázni kellett volna. Meg kellett volna hálálnunk, hogy adtak nekünk szervert, és csak a felét kellett VOLNA fizetni, vagy még annyit sem. Nagyon kedves volt jako-tól, hogy ilyeneket engedett nekünk, de erre a KLÁN hátba szúrja egy mérgezett tőrrel. Ez úgy körülbelül így jön le. Sehol nem azt fogják mondani, hogy "jaaj ez a köcsög RazEr miket csinált", hanem azt hogy "ez a klán egy szar, és köcsögök a tagok". Sajnos nem egyet, hanem az összes embert veszik az egészben.
Szavaim RazEr-hez: én ettől még bírlak, de ezt nem fogom el felejteni!
Köszöntem, Senshi
Ölj, ha élni akarsz!
|
| |
|
|
| Zealot | Dátum: Hétfő, 2013-11-25, 10:16 AM | Üzenet # 3 |
 Good, Bad, I'm the guy with the gun.
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 1
| Én már nem haragszok RazEr-re...mondjuk ezelőtt sem haragudtam, csak röhögtem ahogy repkedtek a szeróról az emberek. Nagyon vicces látvány volt, akár ki-is tagadja.
|
| |
|
|